Längtar tillbaka till sommaren…

Helgen har vart bra. Det verkar som att jag har blivit bättre på att lista ut vilka av er som är lite mer hårdhänta…

Så nu sitter man med värk i kroppen och små ler. Det har vart en bra helg.

Hittade en uthållig, lite halv aggressiv man som bestämde sig för att ta till vara chansen han fick när jag väldigt klart och tydligt visade att mig fick han göra precis som han ville med.

Han frågade om vi kunde träffas igen. Och där sprack det ju lite. Hade hellre velat att han sagt åt mig ATT vi SKULLE ses igen. Att jag inte hade ett val i saken. Men jag får leta vidare. Eller kanske en sån man hittar mig.

Kan jag gå och hoppas på en sån sak? Finns ni där ute? Ni män som tar och tar, och slänger mig i en flämtande hög efteråt? Åh vad jag längtar tillbaks till sommaren. Massor med utomhus sex och anonymsex med män som inte ens brydde sig om att säga tack och hejdå innan de klev av mig och försvann ur mitt liv igen.

Blir riktigt kåt när jag minns tillbaka. All den sperma jag klunkade i mig av okända män.

MMMMmmmm. Längtar tillbaka till sommaren!

Ring till mig på 08-505 22 341 för hårdhänt telesex, blir så kåt på att bli utnyttjad av främmande kåta män i telefon, anonymt och snuskigt skönt…


Det här inlägget postades i Sexupplevelser och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.