Utnyttjad och Sönderknullad Del 1

Ligger fastbunden i händerna i min säng.

Rummet är nedsläckt och mörkt förutom några tända ljus som ger sken i mörkret. Ligger där naken och utlämnad, i väntan på upplevelsen jag säkert sent kommer glömma.

Plötsligt hör jag ytterdörren öppnas och ljudet av steg går över tröskeln i hallen. Dröjer ett tag innan dörren stängs igen, så jag ligger förväntansfullt o lyssnar till ljuden av viskande röster och andetag. Mitt hjärta börjar slå snabbare och o blodet i kroppen flöda alltmer. Mina bröstvårtor börjar styvna och min lena rakade fitta pulserar och känner att jag börjar bli våt.

Lyssnar åter till ljudet av steg, låter som det är fler än en som går där ute. Mmmm..precis som jag ville ha det, tänker jag.

Ljudet närmar sig och får se där vid sovrumsdörren 4 män titta på mig, dom tittar på varandra och nickar. Ser att den ena mannen har på sig en svart mask, så kan inte se hur han ser ut, men kroppen är bar och jag ser att han är vältränad och välutrustad. En stor hård kuk står rakt upp och jag tror att det kan vara den största kuken jag någonsin sett.
Den andra mannen är en äldre herre runt 60 med grått hår, han har grått hår på bröstet och en stor ölmage. Hans hårda smala kuk är täckt med gråa hår som nästan blänker i det svaga ljuset.

Den Tredje mannen står i mörkret. Så jag kan inte se mycket förutom att han ler, med ett stort hånfullt leende.

Den fjärde mannen är tjock. Han har inget hår och han andas så tungt att han nästan grymtar. Han har redan börjat runka på ett nästan aggressivt sätt. Ser hur hans ollon blänker när det tittar fram från hans påsiga förhud.

Den maskerade mannen tar ett kliv framåt och tar tag i mig hårt. Han tar ett stadig tag om min nacke och den andra handen kramar mina mungipor så jag tvingas gapa. Han trycker in kuken snabbt och saktar ner när han når min hals. Men han forsätter sakta och tvingar ner hela ollonet i min hals. Känner hur det rinner en tår nerför min kind.

Han håller kvar hans enorma kuk i min hals tills han känner att han måste ge mig luft.
Han drar ut kuken och jag kippar efter luft och tittar upp på honom. Jag ser inte inte om han ler genom den där masken, han blick är iskall och han stirrar rakt igenom mig. Han släpper inte taget om min nacke. Han börjar knulla min mun sakta medans han tittar ner på mig.

Jag tittar bort på de andra männen och de står alla nu och runkar. Kan känna doften av deras kåta kukar som nästan droppar.

Den tjocka mannen tar ett steg fram och kommer fram till mig. Han börjar smeka mina skinkor samtidigt som han runkar sin kuk hårdare. Han böjer sig framåt och jag känner hans varma spott rinna mellan mina skinkor. Hör hans kuk göra smackande läten när han runkar den hårt.

Så känner jag hur han sakta trycker in hans finger i min trånga stjärt. Försöker stöna men jag har en så stor kuk i munnen så jag får bara fram ett dovt mummel.

Den maskerade mannen drar snabbt ut kuken och tvingar in sin rakade pung i min öppna mun och runkar med långa tag sin svullna kuk. Nu kan dom höra hur jag stönar och den tjocka mannen börjar fingerknulla min anal.

”Vi har hittat oss en rejäl liten kåtslyna!” väser den tjocke mannen och trycker in ett till finger i mig. Mitt trånga lilla hål måste strama riktigt tight runt hans tjocka korvfingrar.

Mitt trånga lilla anus får arbeta mer än någonsin….

Knulla mig hårt och brutalt, vill vara din egen kåtslyna så ring mig om du vill ha extra skön telesex:
08-505 22 341


Det här inlägget postades i Sexberättelser. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.