Min trånga lilla mus – vill ha telesex med dig!

Åh vad jag har lekt med min lilla trånga mus idag.

Fantasierna har flödat och jag har lekt med mig själv galet mycket idag. Sexfantasierna har vart många. Har tänkt på hur jag blir tvingad att visa upp mig, och hur okända män står omkring mig och runkar. Har tänkt på att bli bunden och smiskad, som en riktigt stygg liten flicka.

Nu är jag nästan lite öm. Gillar när det känns så. När jag känner hur svullen jag fortfarande är och hur känslig jag gjort min söta lilla knopp.

Så nu ska jag in i duschen. Tvåla in mina toppiga bröst och känna hur bubblorna strilar mellan mina ben. Få känna min lena hud under mina små händer. Och vem vet…. kanske jag orkar med en gång till, några orgasmer till.

Är en riktig liten kåtslyna idag!!! Nån som vill hjälpa till?

Ring mig på sextele linjen
08-505 22 341 om du vill ha telesex med mig… min trånga lilla fitta väntar här hemma på dig…
 


Det här inlägget postades i Sextankar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.