Sex på stranden? Rollspel på telefonsex linjen kanske?

Läste i tidningen i helgen att det finns sex nätverk ute på Sveriges stränder. Det låter ju intressant. Tänk att få åka till en strand och sen lägga sig med ögonbindel och bara vänta.

Att vara ett riktigt glory hole, ute i det fria. 

Åhhh vad min trånga lilla mus rycker till av den tanken. Vilken snuskig liten slyna jag känner mig som. Kanske någon borde straffa mig. Någon som känner sig manad? Vilken dröm det skulle vara. Att få ligga med lätt särade ben och lätt öppen mun. Och sen bara höra sin egen andning medans man väntar på någon. Den snuskiga känslan när man förstår att det kan vara vem som helst. 

Vilken liten spermaslyna jag är. Kan ju aldrig få nog. 

Får knåpa ihop en längre berättelse om mina strandäventyr. Så ni kan få se hur villig lilla Veronica är. Håll utkik så kommer den upp här senare. Kram på er!!!!

Har du samma sexfantasier som jag om sex på stranden och anonymsex? Ring mig på på telesex linjen 08-505 22 341 och ha ett sexigt rollspel med mig, ditt lilla kåta privata gloryhole…


Det här inlägget postades i Sextankar. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.