In the beginning…

Idag börjar det… Det första inlägget. Inlägget som visar vad jag känner och vill och njuter av. Nu är det min tur att få uttrycka den längtan jag har att bli totalt och brutalt utnyttjad och dominerad. 

Dagen har ju börjat som alla andra. Jag gick upp, duschade riktigt varmt och valde ut lite söta små underkläder. Matchar dom fint ihop. Man vet ju aldrig…. 

Kliver på bussen och väljer automatiskt ut en plats brevid en man som är äldre än jag. Låter hans ben och hand röra mitt ben när bussen slingrar sig fram på gatorna.

 Jag har inte lyckats få någon att smeka mig än. Men det kanske kommer. 

Vad är det som stoppar människan att sträcka fram en hand och smeka en tydligt villig tjej? Varför spelar det ingen roll vissa dagar, hur mycket jag än försöker, att jag inte kan få en främmande man att ta för sig med mig. 

Det kan vara väldigt tröttande. Att vara så villig som jag. Villig att utnyttjas av varenda man jag möter. 

Men här börjar det. Utnyttjandet av Veronica. Jakten på total dominans.

Jag vill vara din egen lilla kåtslyna på telefon. Utnyttja mig brutalt när vi har telesex, jag blir så sjukt kåt av att vara tillgänglig och att känna mig utlämnad och använd…


Det här inlägget postades i Mitt sexliv. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.